Een man met een mening

 

De Zoon van bijna 12, die gaat eigenlijk niet zo graag winkelen. Behalve als ’t voor een speciale gelegenheid is. En nu was er een speciale gelegenheid, dus ging hij vlotjes mee op feestklerenjacht. En zoals dat meestal gaat met hem: de allereerste outfit was meteen raak. Er werd nog even getwijfeld over de broek (of die opgerold of ingekort moest worden), maar ik ben nogal voorstander van ‘op de groei’, en het werd dus de sportieve opgerolde versie.

Maar nu had De Zoon een speciaal verzoeknummer: hij had nl. zijn zinnen gezet op een strikje (een vlinderdas, zoals zo’n ding officieel heet).

Maar strikjes liggen niet voor ’t rapen, en in de feestklerenwinkel hadden we er niet echt goed naar gezocht. Maar kijk, dan heb je het straffe medium internet, en een even straffe naaimama naaimachine (bescheidenheid siert de mens, nietwaar?) en daarmee waren we gered. En eerlijk gezegd was ik in’t begin niet zo overtuigd van dat vlinderdasje, maar toen hij het voor ’t eerst aan deed, moest ik toegeven: het zorgt wel voor een feestelijke ‘touch’, niet? En dat speelse, dat past wel bij hem 😉

IMG_3729

Stof haalde ik (uiteraard) bij Stofrenke (Coton Couture Canary van Michael Miller)

Inspiratie en werkwijze haalde ik hier.

Ciao ciao!

Uffra Barbara

Advertenties